fbpx

SM Planning and Budgets

Sistem informatic intuitiv pentru crearea planificării și consolidarea bugetării întregii companii

SM Planning and Budgets este soluția perfectă pentru echipele de management în planificarea financiară și operațională și în monitorizarea activă a exercițiului bugetar necesare îndeplinirii obiectivelor de business.

Caracteristici și funcționalități:

SM Planning and Budgets facilitează corect și instant cel mai complex exercițiu de planificare bugetară și de execuție în consolidarea bugetului.

 • P&L, investiții, flux de numerar și planificarea bilanțului
 • Planificarea operațiunilor multianuale
 • Planificare de sus în jos și de jos în sus
 • Consolidare automată
 • Formulare de intrare detaliate
 • Distribuții automate de costuri
 • Raportare instantanee
 • Situații financiare integrate
 • Flux de lucru
 • Versiuni ale planului: prognoză / planificare, bugetare și situație curentă
 • Management al organizației, departamentelor, persoanelor și documentelor

Avantaje și beneficii:

Alocare minimă de resurse implicate

SM Planning and Budgets utilizează foarte puține resurse umane pentru a dezvolta tot exercițiul bugetar al unei companii, indiferent de mărime, ceea ce ușurează implementarea financiară și operațională a acesteia.

Economisire de timp pentru ceea ce contează cu adevărat

SM Planning and Budgets funcționează intuitiv și raportează instant atât o imagine de ansamblu, cât și de cel mai mic detaliu de planificare bugetară, prin instrumente inteligente de configurare și de gestionare a indicatorilor financiari și operaționali, și permite o realocare de timp pe alte activități mult mai generatoare de valoare adăugată.

Precizie și atenție la detalii care fac diferența

SM Planning and Budgets permite în procesele de planificare și de execuție bugetară analize și simulări comparative între planificat versus realizat și modelează scenarii de tip what-if pentru o predicție cât mai benefică pentru afacere, atât pe termen scurt și mediu, cât și pe termen lung.

Ultra control și acuratețe pentru viitor

SM Planning and Budgets filtrează rapid informațiile existente și identifică posibile abateri, erori sau discrepanțe și permite ajustări sau intervenții în timp real, pentru o transparență bugetară de durată.

De ce să alegi SM Planning and Budgets

Pentru majoritatea companiilor, activitatea sau procesul de planificare și bugetare al unei companii este un demers extrem de laborios, care necesită implicarea a multor oameni și implicit a erorilor de calcul de natură umană care pot interveni, precum și faptul că durează mult, în special prin schimbul frecvent de Excel-uri trimise pe e-mail, și care este mereu în continuă schimbare, pentru că ceea ce era final acum o săptămână, astăzi nu se mai potrivește.

Companiile care pot planifica și bugeta ușor și rapid, în mod periodic și precis, sunt cele care vor avea avantajul de a se calibra în permanență pe schimbările economice și din piață, și de a reuși să își optimizeze nivelul de profitabilitate cât mai bine.

All in all, soluția SM Planning and Budgets oferă:

 • simplitate în configurarea integrată a datelor (valori monetare și non-monetare),
 • sincronizare în raportarea automată a bugetului
 • într-o singură interfață multi-limbă, multi-monedă și multi-companie,
 • care permite facilitarea dezvoltării bugetelor la nivel de departamente și subdepartamente (marketing, operațional, vânzări, achiziții, stocuri, producție etc.) pe care le corelează,
 • pentru o estimare automatizată a indicatorilor de profit, cashflow, bilanț etc. și o consolidare rapidă în buget la nivel de organizație, precum și pentru o operare multidimensională a acestuia între planificat versus realizat în exercițiul bugetar.

SM Planning and Budgets este o singură soluție pentru o validare în timp real a bugetului organizațional, cu o scalare tehnică la 5000+ angajați dintr-o companie.

Te invităm să îți planifici și să își bugetezi organizația în acord cu obiectivele de creștere și de profitabilitate, toate acestea pe baza unui sistem de bugetare personalizat, așa cum este SM Planning and Budgets.

Soluția se integrează complet cu celelalte soluții din suita de business: